Gespecialiseerde dagbesteding

Voor de meeste mensen is zelfstandig thuis wonen heel belangrijk. Soms zijn voorzieningen in de eigen wijk of buurt niet meer toereikend, omdat er meer ondersteuning nodig is van professionals. In het Mgr. Bekkershuis in Schijndel en Cunera De Bongerd in Heeswijk-Dinther en Het Retraitehuis in Uden kunt u terecht voor gespecialiseerde dagbesteding. 

Gespecialiseerde dagbesteding biedt een dagprogramma waarbij aandacht is voor activiteiten, contact met anderen en geestelijk en lichamelijk in beweging blijven. Gedurende de dag wordt er koffie, thee en een warme maaltijd aangeboden. Zonodig is er aandacht voor persoonlijke verzorging. Een programma waardoor u langer in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. 

Wilt u voor de gespecialiseerde dagbesteding in aanmerking komen, dan moet de gemeente toegang tot deze ondersteuning afgeven. De gemeente bespreekt dit met u tijdens het zogenaamde 'keukentafelgesprek'. Met deze toegang kunt u zelf de zorgaanbieder kiezen die bij u past. 

Klik hier voor de folder Gespecialiseerde dagbesteding.

Voor meer informatie over de gespecialiseerde dagbesteding kunt u contact opnemen met de medewerkers van het cliëntservicebureau in Schijndel, Heeswijk of Uden. Zijn zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Cliëntservicebureau Laverhof
Telefoon 073 - 544 33 33 

E-mail: csb.schijndel@laverhof.nl

E-mail: csb.heeswijk@laverhof.nl

E-mail: csb.uden@laverhof.nl

 

Gecontracteerde zorgverzekeraars voor Wijkverpleging 2024

Laverhof heeft met de zorgverzekeraars contractbesprekingen gehad over wijkverpleging voor 2024.

Er zijn contracten afgesloten met CZ, VGZ, Achmea, Zorg en Zekerheid en Salland Zorgverzekeraar (voorheen ENO).

Kijk voor welke verzekeraars/labels onder deze vijf verzekeraars vallen op www.zorgkiezer.nl/zorgverzekeraars (even naar beneden scrollen voor het overzicht)

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren