Gespecialiseerde dagbesteding

Wij bieden vijf dagen per week gespecialiseerde dagbesteding in Schijndel en Heeswijk. Deze vorm van dagbesteding is gericht op ouderen die nog zelfstandig wonen en voor wie andere voorzieningen in hun eigen wijk of buurt niet toereikend zijn, omdat er meer ondersteuning nodig is van professionals. 

Gespecialiseerde dagbesteding ondersteunt u waar dat nodig is, zodat u langer in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. 

Indien u voor de gespecialiseerde dagbesteding in aanmerking wilt komen, moet de gemeente toegang tot deze ondersteuning afgeven. De gemeente bespreekt dit met u tijdens het zogenaamde 'keukentafelgesprek'. Met deze toegang kunt u zelf de zorgaanbieder kiezen die bij u past. 

Klik hier voor de folder Gespecialiseerde dagbesteding.

Mini documentaire 'Het huis uit?'De langdurige zorg in Nederland verandert. De overheid stimuleert burgers om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, maar hoe doe je dat als je ouder wordt en zorg nodig hebt? Met de mini-docu "Het Huis Uit?" wil Interpolis de bewustwording over dit vraagstuk vergroten. Een interview met mevrouw Hanneke Meesters over haar moeder die gebruik maakt van de dagbesteding van Laverhof. Klik hier voor de mini documentaire 'Het huis uit?' van Interpolis.

Voor meer informatie over de gespecialiseerde dagbesteding kunt u contact opnemen met ons cliëntservicebureau bij u in de buurt, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Cliëntservicebureau Schijndel
Telefoon 073 - 544 33 33 
E-mail: clientservicebureau.schijndel@laverhof.nl

Cliëntservicebureau Heeswijk
Telefoon 0413 - 29 81 13 
E-mail: clientservicebureau.heeswijk@laverhof.nl

Cliëntservicebureau Het Retraitehuis
Telefoon 0413 - 33 75 00
E-mail: clientservicebureau.hetretraitehuis@laverhof.nl

 

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Esther Verhoeven, Riny Verstraten en Ellen Ruis, medewerkers cliëntservicebureau