Hulp bij het huishouden

Laverhof Ondersteuning Thuis biedt hulp bij het huishouden, tijdelijk of voor langere duur, zodat u zelfstandig kunt blijven wonen.

Indien u voor vergoeding vanuit de Wmo in aanmerking wilt komen, moet de gemeente toegang tot deze ondersteuning afgeven.

Laverhof biedt hulp bij het huishouden in Schijndel, Heeswijk, Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch. Dit geldt ook voor Berlicum, Middelrode en Vinkel. 

Mogelijkheden
De gemeente bespreekt tijdens het zogenaamde ‘keukentafelgesprek’ of u in aanmerking komt voor ondersteuning vanuit de Wmo. Er wordt samen met u bekeken wat u zelf nog kunt doen, wat uw omgeving voor u kan betekenen en of er eventueel nog andere oplossingen mogelijk zijn. Wanneer u in aanmerking komt voor ondersteuning vanuit de Wmo, dan kiest u zelf een zorgaanbieder.   

Indien u meer hulp bij het huishouden wenst dan uw indicatie aangeeft, dan kan Laverhof u dit aanbieden. De kosten komen dan voor uw eigen rekening.

Voor meer informatie, klik hier voor de folder over hulp bij het huishouden of neem contact op met ons cliëntservicebureau bij u in de buurt, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Cliëntservicebureau Schijndel
Telefoon 073 - 544 33 33
E-mail: clientservicebureau.schijndel@laverhof.nl

Cliëntservicebureau Heeswijk
Telefoon 0413 - 29 81 13
E-mail: clientservicebureau.heeswijk@laverhof.nl

De mening van cliënten van Zorg Thuis Heeswijk

De mening van cliënten van Hulp bij het Huishouden Schijndel

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Ellen Ruis, medewerker cliëntservicebureau