Kwaliteit

Wat is kwaliteit?
Kwaliteit is de mate waarin wij voldoen aan uw verwachtingen. Verwachtingen die wij samen hebben afgestemd. Doen we de goede dingen? En doen we de dingen goed?

Waarom werken wij aan kwaliteit?
Wij willen graag dat u tevreden bent en blijft. Dat is een hele uitdaging als we kijken naar de veranderingen om ons heen. Er is sprake van een toenemende zorgvraag, stijgende kosten en minder personeel. Maar ook zijn er meer eisen en andere opvattingen over de zorg voor ouderen.
Door continu te verbeteren, werken we aan kwaliteit. Verbeteringen zijn nodig om u goede zorg te kunnen blijven bieden.

Hoe doen wij dat, werken aan kwaliteit?
Vanuit onze visie op goede zorg werken wij aan kwaliteit. Door te meten en verbeteren weten we waar we staan. We benutten cijfers, verhalen en beelden, ervaringen van cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Zo weten we wat goed gaat en wat om verbetering vraagt.

Het gaat aan de ene kant om ‘wat’ we verbeteren. Aan de andere kant gaat het om ‘hoe’ we dat doen. Onze uitdaging is om permanent te leren. Samen verbeteren, vernieuwen en ontwikkelen. Alleen zo kunnen we goede zorg aan u blijven bieden.

Klik hier voor het kwaliteitsbeleid van Laverhof.

Klik hier voor het kwaliteitsverslag 2021 van Laverhof.

Klik hier voor alle overige jaarverslagen.

 

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren