Missie en visie

Onze missie 

Laverhof biedt zorg en ondersteuning aan mensen die een beroep op ons doen: ouderen, mensen die revalideren en mensen met chronische aandoeningen. Dat doen we respectvol en met aandacht, samen met hun familie en vrienden, als onderdeel van de lokale gemeenschap.

Onze visie
Leven zoals je dat zelf wilt. Op een fijne plek, dicht bij de mensen waarmee je graag samen bent. Het klinkt zo logisch. De meesten van ons zijn ook niet anders gewend. Naarmate we ouder worden, kan dat veranderen.

Bij Laverhof weten we hoe we ouderen en kwetsbare mensen ondersteunen om zoveel mogelijk zelfstandig vorm te geven aan hun leven. Ook als dat door ouderdom, ziekte of beperkingen niet meer vanzelf gaat. Dit doen we samen met hun familie, netwerk, vrijwilligers en onze partners. We blijven zien wat er wél kan.

Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden die we bij Laverhof in huis hebben en blijven ontwikkelen. Dit doen we met al onze collega’s die we volop de ruimte bieden om te groeien. In hun vak en als mens. Zodat we elke dag de best mogelijke menswaardige zorg en ondersteuning bieden. Thuis of bij Laverhof, maar altijd dichtbij.
 
Wonen met zorg
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren