5 jaar Anna Hospice

Gepubliceerd op 24 oktober 2023

5 jaar Anna Hospice

Anna Hospice in Wijbosch staat op het punt een mijlpaal te bereiken: het 5-jarig jubileum in januari 2024. Deze 5 jaar vertegenwoordigen een periode waarin Anna Hospice het verschil heeft gemaakt in het leven van velen die zorg en ondersteuning nodig hadden tijdens de laatste dagen van hun leven. 

Minke Balt, coördinerend verpleegkundige, is vanaf het begin betrokken bij het hospice. “We zijn begonnen met 3 bedden en hebben inmiddels 5 bedden. In de afgelopen 5 jaar heb ik met talloze mensen gesproken en voor hen gezorgd, en ook hun families bijgestaan. In die moeilijke tijden ontstaan vaak mooie geluksmomenten. Het is een voorrecht om van betekenis te zijn voor deze mensen.”

De moeder van Astrid Kusters overleed onlangs in het hospice. “Mijn moeder was ziek en ik stond er alleen voor. Zowel mijn moeder als ik zijn liefdevol opgevangen door de medewerkers en vrijwilligers van het hospice. Niets was teveel. De vrijwilligers zorgden iedere dag voor een lekker kopje verse soep, daar kon ze van genieten. Ook vond ze het fijn om samen met andere gasten in de huiskamer te eten en een praatje te maken. Ze heeft in die tijd veel visite gehad. Zo fijn dat bezoek op ieder moment van de dag welkom is. Ik ben enorm dankbaar voor de tijd die ze in het hospice doorbracht.”  

Jubileumsymposium
Er zal op diverse manieren aandacht geschonken worden aan het 5-jarig jubileum van Anna Hospice. Op vrijdag 12 januari a.s. organiseert Laverhof o.a. voor betrokkenen in de palliatieve zorg een jubileumsymposium. Dit belooft een dag te worden die zowel informatief als inspirerend is. Voor meer informatie en aanmelden, houd de nieuwsberichten op www.laverhof.nl in de gaten.

Meer weten over verblijf in Anna Hospice?
Cliëntservicebureau Schijndel
Telefoon: 073 - 544 33 33
E-mail: csb.schijndel@laverhof.nl

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren