Gasten en familie zeer tevreden over Anna Hospice

Gepubliceerd op 30 januari 2023

Gasten en familie zeer tevreden over Anna Hospice

Anna Hospice in Wijbosch bestaat alweer vier jaar. De waardering die Anna Hospice van gasten en familie krijgt, zorgt voor een extra feestelijk tintje. Zij geven het hospice gemiddeld een 9,6!

Tamara Aerts, verpleegkundige (palliatieve zorg) bij Anna Hospice: “Op een aantal onderwerpen scoren we zelfs 100 %. We krijgen mooie reacties als: ‘zeer tevreden over de goede zorg en toewijding’, ‘zeer betrokken, doortastend en liefdevol’, ‘het was een warm bad’ en ‘jullie stonden altijd klaar en hadden altijd alle tijd en aandacht’. De gasten en familie bevelen Anna Hospice warm aan. Dit maakt ons als team van medewerkers en vrijwilligers enorm trots!”

De zorg in Anna Hospice is gericht op begeleiding van het stervensproces door pijn- en symptoomverlichting. Ook is er aandacht voor emotionele, spirituele en sociale behoeften. De sfeer wordt gekenmerkt door huiselijkheid en rust. Gasten kunnen omringd door geliefden en vrienden afscheid nemen van het leven. Familie en vrienden zijn altijd welkom.

Wilt u meer weten over Anna Hospice? Klik hier

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren