Laverhof en Fitness (LEF)

Gepubliceerd op 30 april 2024

Fitness in het Mgr. Bekkershuis iets voor u?
Wilt u fit en in beweging blijven onder professionele begeleiding, dan kunt u zich aanmelden voor de LEF trainingsgroep. Er wordt getraind in een klein groepje onder begeleiding van een bewegingsagoog. Bij deelname krijgt u een oefenprogramma speciaal op maat gemaakt. Dit wordt samen met de bewergingsagoog opgesteld en bijgesteld als dit nodig is.

Voor wie?
De LEF trainingsgroep is speciaal voor cliënten van Laverhof die in behandeling zijn of waren bij een van onze fysiotherapeuten. Maar ook cliënten die niet onder behandeling zijn en graag in beweging zijn of blijven, zijn welkom. Het is de bedoeling dat u zoveel mogelijk zelfstandig traint.

Waar?
De LEF trainingen vinden plaats in de oefenzaal van de fysiotherapie in het Mgr. Bekkershuis.

Wanneer?
De LEF trainingen vinden plaats op diverse momenten. U kunt in de oefenzaal van de fysiotherapie navragen op welke dagen en tijden de trainingen plaatsvinden en samen kijken welk moment u schikt.

Kosten
Een abonnement kost € 45,00 per maand. Dit wordt via een automatische incasso in rekening gebracht. De opzegtermijn is één maand.

Iets voor u?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maaike van der Heijden en/of Marlijne van Santvoort.

Telefoon: 073 - 544 33 92 of 073 - 544 27 63
E-mail: maaike.vanderheijden@laverhof.nl of marlijne.vansantvoort@laverhof.nl  

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren