Nieuwe raad van bestuur voor Laverhof

Gepubliceerd op 10 maart 2022

Nieuwe raad van bestuur voor Laverhof

John Moolenschot MBA is met ingang van 1 juli 2022 benoemd tot bestuurder van Laverhof. Hij volgt Berthe de Jong op, die sinds 15 augustus 2020 actief is als interim-bestuurder bij Laverhof.

John Moolenschot heeft jarenlange eindverantwoordelijke ervaring in de ouderenzorg en is momenteel voorzitter raad van bestuur van Mijzo, een zorgorganisatie in West- en Midden-Brabant. Mijzo is per 1 januari 2021 ontstaan door een fusie van De Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring. Voor de fusie was Moolenschot bestuurder bij Schakelring. Verder is hij actief als lid van de pensioenraad van PFZW, bestuurslid van het arbeidsmarkt en opleidingsfonds van de VVT en lid van de raad van toezicht van PSW. 

Miriam Dragstra, voorzitter raad van toezicht: “Laverhof wil als ouderenzorgorganisatie een substantiële bijdrage leveren aan de maatschappelijke opgave om de groeiende groep kwetsbare burgers passende ondersteuning te bieden. We zijn blij dat John Moolenschot zijn bestuurlijke ervaring en kennis van de ouderenzorg in wil zetten om hier samen met de organisatie verder vorm aan te geven.”

PREZO-keurmerk