Nieuwe voorzitter voor centrale cliëntenraad Laverhof

Gepubliceerd op 02 mei 2022

Nieuwe voorzitter voor centrale cliëntenraad Laverhof

Mari van der Aalsvoort wordt met ingang van 6 juli 2022 benoemd tot onafhankelijk voorzitter van de centrale cliëntenraad van Laverhof. Mari van der Aalsvoort woont in Schijndel en is in het dagelijks leven technisch inkoper bij NutriControl in Veghel. Vanaf 2010 was hij ook gemeenteraadslid. Eerst in de gemeente Schijndel en vanaf 2017 in de gemeente Meierijstad. Afgelopen maand nam hij afscheid van de gemeenteraad van Meierijstad. 

Mari van der Aalsvoort volgt Maria Appeldoorn-van den Akker op, die 9 jaar met heel veel plezier onafhankelijk voorzitter van de centrale cliëntenraad van Laverhof was. Zij zorgde voor vernieuwing en versterking van de cliëntenraad, die ook in moeilijke tijden zichtbaar aanwezig was. 

Van der Aalsvoort las het artikel ‘Geef onze zorgvragers een stevige stem’ in de plaatselijke media en reageerde naar aanleiding hiervan op de vacature. “Door mijn neventaak als raadslid is opkomen voor de medemens altijd mijn eerste drive geweest, of dat nu voor algemeen belang is of voor een speciale doelgroep. Eind dit jaar ga ik met vervroegd pensioen en krijg ik meer vrije tijd. Het is fijn om vrijwilligerswerk te doen dat dichtbij mensen staat die meer ondersteuning kunnen gebruiken.”

Berthe de Jong, raad van bestuur van Laverhof: “We kijken uit naar de samenwerking met de heer Van der Aalsvoort. Hij is een ervaren voorzitter die bereid is zich te verdiepen in onderwerpen rondom de ouderenzorg. Ook de plezierige manier waarop hij in gesprek gaat en zijn lokale geworteldheid maken hem tot een geschikte voorzitter van de centrale cliëntenraad.” 

Laverhof geeft zorgvragers een belangrijke stem via de lokale cliëntenraden. Leden hoeven niet per se zorgvragers of hun familieleden te zijn. Iedereen die betrokken is bij de ouder wordende mens kan hen vertegenwoordigen in de cliëntenraden van Laverhof. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Wilt u meer hierover weten? Mail dan naar ccrlaverhof@laverhof.nl.

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren