Roparunteam van Jumbo Supermarkten loopt € 22.189,82 bij elkaar voor Anna Hospice

Gepubliceerd op 09 juli 2024

Roparunteam van Jumbo Supermarkten loopt  € 22.189,82 bij elkaar voor Anna Hospice

Jaarlijks volbrengen honderden teams de non-stop estafetteloop van ruim 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam. In het pinksterweekend van 19 mei nam ook het team van Jumbo Supermarkten weer deel aan de Roparun. De opbrengst van de sponsorloop gaat naar goede doelen en dit keer is Anna Hospice in Wijbosch er een van. Uit handen van Ron van Mierlo en Wido Broeren, beiden werkzaam bij Jumbo Supermarkten, ontving de Stichting Vrienden van Anna Hospice het fantastische bedrag van     € 22.189,82! Het hospice gaat in het najaar uitbreiden met drie kamers en het bedrag is hierbij meer dan welkom.

Dankbaar
Wim van Meijl, voorzitter van de Stichting Vrienden van Anna Hospice: “Wij zijn enorm dankbaar voor de inzet van het Jumboteam en het fantastische bedrag dat ten goede komt aan Anna Hospice! We kunnen met dit bedrag de nieuwe kamers goed en gezellig inrichten. Het is de kers op de taart. Een hartelijk dank aan Ron en Wido voor het voordragen van het hospice bij Roparun en hun inzet hiervoor!” John Moolenschot, raad van bestuur van Laverhof geeft aan dat deze extra’s zeer welkom zijn. “Mooi om te zien dat het bedrijfsleven en haar medewerkers en de medewerkers en vrijwilligers van het hospice elkaar hier treffen.” 

Roparunteam 369 Jumbo Supermarkten
Het team van Jumbo dat deelneemt aan de Roparun heeft 8 lopers. Zij worden ondersteund door een team, zoals een captain, fietsers, verzorgers etc. De sportieve prestatie bestaat uit een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Met een gemiddelde van 11,2 km per uur en 48 uur lopen kwam het team 537 km later op de eindbestemming aan. Een fantastische prestatie! 

De Roparun bestaat niet alleen uit een sportieve prestatie. In de aanloop naar de estafetteloop halen de teams geld op voor het goede doel. Dit doen ze door diverse activiteiten te organiseren. Denk aan een pubquiz, verkoop van loten en andere sponsoracties. Het totale bedrag van € 4.329.895,48, waarvan € 35.877 werd opgehaald door het Jumboteam, wordt verdeeld onder goede doelen, waarvan Anna Hospice er een is. 

Heel veel dank aan alle deelnemers en betrokkenen van het Roparunteam 369 van Jumbo Supermarkten voor het fantastische bedrag! 

Word jij vrijwilliger bij Anna Hospice?
Een van die medewerkers van Anna Hospice is verzorgende Annita Snijders. Zij kijkt samen met collega’s wat er voor de inrichting van de drie nieuwe kamers nodig is. “Medio oktober zijn de kamers klaar. Wij bieden in het hospice 24 uur professionele zorg. Belangrijk zijn ook de vrijwilligers, zij zijn van grote waarde en onmisbaar voor het hospice. Met de uitbreiding van het hospice zijn we nog op zoek naar extra vrijwilligers. Mocht je interesse hebben, stuur een mail naar tamara.aerts@laverhof.nl. Zij neemt dan contact met je op.”

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren