Zomerfestijn in De Schakel in Wijbosch

Gepubliceerd op 10 juni 2024

Zomerfestijn in De Schakel in Wijbosch

In dorpscentrum de Schakel in Wijbosch wordt op woensdag 19 juni om 18.00 uur een Zomerfestijn georganiseerd. 

Vanaf 18:00 uur begint in Dorpscentrum De Schakel de Zomermarkt, waarbij er kraampjes zijn met diverse artikelen. Dit varieert van sieraden, hobby creaties, tweedehands spullen enz. Men kan gratis meedoen met spellen zoals jeu de boules en het cornhole spel. Kinderen kunnen vanaf 18.30 uur knutselen en zich laten schminken en er is een rad van fortuin. 

Als hoofdact treden om 19:30 uur de KABELGATRAMBLERS op in de Anna Kapel. Vanaf 18:30 uur zal het kinderkoor NO Kidding zingen. Om 20:30 uur zal popkoor Transparant in hun repetitieruimte, de gymzaal, een optreden verzorgen. 

Dorpscentrum De Schakel zal met de vrijwilligers de gehele avond de drank en catering verzorgen. Ook een ijskar ontbreekt zeker niet. 

Het Zomerfestijn is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, waarbij de gemeente Meierijstad zeker genoemd mag worden. De samenwerking met de partners Laverhof, Vitaal Wijzer Wijbosch, Dorpsraad en Ruilnetwerk Wijbosch maken met hun vrijwilligers zo’n evenement mede mogelijk.

Het geld dat deze avond wordt opgehaald is bestemd voor het opknappen van de tafels in de schakel.

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom om de zomerse sfeer te proeven.

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren