Servicepas voor thuiswonende senioren Schijndel

Laverhof biedt voor thuiswonende senioren in Schijndel de Servicepas. Woont u in Schijndel of directe omgeving en bent u 55-plusser, dan kunt u gebruikmaken van deze pas.

De Servicepas van het Mgr. Bekkershuis is een serviceabonnement, waarmee u toegang heeft tot een groot aantal diensten en voorzieningen in het Mgr. Bekkerhuis. Deze pas levert een aantal aantrekkelijke voordelen op, zoals bijv. gratis koffie en thee, en geeft u het gevoel ergens op terug te kunnen vallen.

De Servicepas biedt de volgende voordelen in het Mgr. Bekkershuis:

  • Gratis koffie of thee.
  • Korting van 5% op alle maaltijden voor thuis en in het wijkrestaurant. Dit geldt niet voor de maaltijdservicepakketten.
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de wasverzorging van Laverhof (tegen betaling).
  • Bibliotheek: onze bibliotheek bezit meer dan 100 boeken met een groot lettertype. De collectie wordt regelmatig gewisseld.
  • Boodschappen doen in onze winkel. Daar kunt u o.a. afgepaste porties brood en beleg kopen.
  • Maandelijks een nieuwsbrief, waarin u kunt lezen wat er te doen is aan activiteiten.

De Servicepas is bedoeld voor alle senioren van Schijndel en voor familieleden en mantelzorgers van de bewoners en huurders van het Mgr. Bekkershuis.

Voor een abonnement op deze pas kunt u terecht bij de receptie van het Mgr. Bekkershuis van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur, telefoon: (073) 544 27 00, e-mail: clientservicebureau.schijndel@laverhof.nl. Voor de kosten verwijzen we u naar de tarieven.

Agenda

Heeswijk

Geen evenementen

Schijndel

Geen evenementen

Het Retraitehuis

Geen evenementen

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met uw vragen over wonen bij Laverhof.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren