Bijeenkomst ‘Langer zelfstandig thuis wonen! Hoe dan?

Gepubliceerd op 18 augustus 2023

Bijeenkomst ‘Langer zelfstandig thuis wonen! Hoe dan?

Op woensdagavond 13 september a.s. organiseert de cliëntenraad B.R.O.T. (Behandeling, Revalidatie en Ondersteuning Thuis) van Laverhof een bijeenkomst met als thema ‘Zelfstandig thuis wonen! Hoe dan?’

DEZE BIJEENKOMST IS INMIDDELS VOL. AANMELDEN IS NU NIET MEER MOGELIJK. WANNEER EEN NIEUWE BIJEENKOMST GEORGANISEERD WORDT LATEN WIJ DAT VIA DEZE WEBSITE EN DE LOKALE MEDIA WETEN.

De cliëntenraad organiseert een bijeenkomst voor cliënten, hun kinderen en mantelzorgers om met elkaar te praten over hoe je langer zelfstandig kunt blijven wonen. De bestuurder en de directeur zorg van Laverhof geven informatie over de noodzaak hiervan en beantwoorden graag uw vragen. Na de pauze gaan we onder leiding van Desirée Helmond de mogelijkheden van het langer zelfstandig thuis wonen bespreken. 

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren