Kamperen bij Laverhof

Gepubliceerd op 04 juli 2023

Kamperen bij Laverhof

Het is nog vroeg, maar Laverhof is al in vakantiestemming. Afgelopen weekend kwamen (klein)kinderen van bewoners en medewerkers logeren bij St. Barbara, het Mgr. Bekkershuis en Cunera | De Bongerd. In een tent nog wel en wat een feest was dat!

Er was een springkussen, kinderen konden geschminkt worden en er waren diverse spelletjes die samen met de bewoners gespeeld konden worden. Voor de bewoners bracht de camping van Laverhof wat leven in de brouwerij. 

Samen met de bewoners aten de campinggasten friet met een snack en aansluitend was er een dierenbingo. De dag werd afgesloten met een gezellig vuurtje, waarop de kinderen marshmallows konden roosteren. Daarna zocht iedereen zijn of haar eigen tentje op. De volgende ochtend konden de campinggasten samen met de bewoners genieten van een heerlijk ontbijtje, waarna de kampeerders weer huiswaarts gingen.

Iedereen heeft genoten van het gezellige samenzijn.

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren