Per 1 juli vraagt u zorg en ondersteuning thuis digitaal aan

Gepubliceerd op 27 juni 2024

 

 


Wilt u zorg of ondersteuning aanvragen? Dat kan vanaf 1 juli eenvoudig digitaal via een centraal aanvraagpunt
op iedereenzorgtindewijk.nl

Iedereenzorgtindewijk.nl is een gezamenlijk aanvraagpunt dat is opgezet door meerdere zorgorganisaties, waaronder Laverhof. Door samen te werken kunnen we meer mensen helpen met de juiste zorg.

De zorg die u aanvraagt via Iedereenzorgtindewijk.nl noemen we geplande wijkzorg. Op deze site kunt u een aanvraagformulier invullen en aangeven van welke zorgorganisatie u bij voorkeur zorg zou willen ontvangen.  Door de deelnemende organisaties wordt geprobeerd om aan die voorkeur gehoor te geven. Mocht er bij de voorkeurs-organisatie geen plek zijn en bij een andere wel, dan krijgt u daar de zorg van.

Een aanvraag indienen betekent niet automatisch dat u zorg gaat ontvangen. De wijkverpleegkundige van de organisatie, die uw aanvraag beoordeelt, bepaalt of en welke vorm van zorg u krijgt. Zorgaanvragen die worden gedaan vóór 12.30 uur, worden dezelfde werkdag via mail of telefonisch beantwoord, zorgaanvragen ná 12.30 uur de volgende werkdag.

Lukt het nu niet om het formulier digitaal in te vullen? Vraag dan iemand uit uw omgeving om te helpen.

Huishoudelijke ondersteuning is niet via Iedereenzorgtindewijk.nl aan te vragen. Dit blijft lopen via het Wmo-loket van de gemeente waar de aanvrager woont.

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren