Informatie coronavirus

Gepubliceerd op 16 maart 2020

Informatie coronavirus

UPDATE 23 MAART 2020

Cliënten Cunera / De Bongerd besmet met coronavirus

Bij de Laverhof locatie Cunera | De Bongerd is zondag 22 maart een aantal besmettingen met het coronavirus geconstateerd. Dat heeft de GGD Hart voor Brabant aan Laverhof bevestigd.

De gepaste maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen blijven van kracht.

Vragen?
Heeft u vragen over het coronavirus, kijk dan op de website van het RIVM of bel met het landelijke informatienummer 0800 - 1351.

Heeft u vragen over de maatregelen bij Laverhof? Stuur dan een e-mail naar info@laverhof.nl of bel naar
073 - 544 33 00.

 

UPDATE 19 MAART 2020

Cliënten Mgr. Bekkerhuis besmet met coronavirus
Bij de Laverhof locatie Mgr. Bekkershuis in Schijndel is donderdag 19 maart een aantal besmettingen met het coronavirus geconstateerd. Dat heeft de GGD Hart voor Brabant aan Laverhof bevestigd.

Laverhof sloot afgelopen maandag de deuren van alle locaties voor bezoek. Zo ook bij het Mgr. Bekkershuis. De gepaste maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen blijven van kracht. Waar nodig worden intern aanvullende organisatorische maatregelen genomen om verdere verspreiding in te dammen. Laverhof neemt hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht.

Vragen?
Heeft u vragen over het coronavirus, kijk dan op de website van het RIVM of bel met het landelijke informatienummer 0800 - 1351.

Heeft u vragen over de maatregelen bij Laverhof? Stuur dan een e-mail naar info@laverhof.nl of bel naar
073 - 544 33 00.

BERICHT 16 MAART 2020

Alle locaties gesloten voor bezoek

Op 15 maart is door het kabinet een aantal nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die tot en met 6 april 2020 gaan gelden voor het hele land. Uiteraard geven wij bij Laverhof gehoor aan deze verscherpte corona-maatregelen. Gevolgen voor u: vanaf 16 maart en in ieder geval tot en met 6 april 2020 houden wij de deuren van onze locaties gesloten.

Alleen in uitzonderlijke situaties is bezoek mogelijk en alleen na toestemming van de teammanager. Ook in het hospice en in geval van een terminale zorgsituatie is bezoek zeer beperkt mogelijk en altijd in overleg met de teammanager. De automatische elektronische toegang van Het Retraitehuis is voor familieleden tot nader bericht niet meer mogelijk.

Hebt u toestemming gekregen om op bezoek te komen?
Meldt u dan altijd eerst bij de receptie. Indien uw bezoek door de afdeling is aangemeld, geeft de receptie door dat u er bent. Help ons mee door deze bezoekrichtlijnen te volgen!

Andere maatregelen die we inmiddels hebben getroffen zijn:

  • Helaas kunnen ook vrijwilligers onze locaties niet meer bezoeken.
  • Onze restaurants zijn gesloten voor bezoek. Gasten van de eetpunten en wijkrestaurants zijn hier vandaag over geïnformeerd. Voor hen zijn koelverse maaltijden beschikbaar. Meer informatie is telefonisch beschikbaar via de receptie van de locaties.
  • Alle bijeenkomsten, activiteiten en dagbestedingen gaan tot nader bericht niet door.
  • Geen dienstverlening van kapper, pedicure en andere externe dienstverleners in onze gebouwen.
  • Wilt u weten hoe het met uw naaste gaat? Of een tijdstip voor uw bezoek afspreken? Belt u dan alstublieft alleen naar de receptie van de locaties tussen 14.00 en 16.00 uur.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. We begrijpen heel goed dat deze maatregelen ingrijpend zijn voor uw dierbare én uzelf. Maar weet dat wij met deze herziene bezoekersregeling uw dierbaren proberen te beschermen.

Vragen?
Heeft u vragen over het coronavirus, kijk dan op de website van het RIVM of bel met het landelijke informatienummer 0800-1351.

Heeft u vragen over de maatregelen bij Laverhof? Stuur dan een e-mail naar info@laverhof.nl of bel naar 073-544 33 00.

Laverblad speciale 'Hart onder de riem' uitgave

Lees hier de speciale HART ONDER DE RIEM uitgave

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Medewerkers cliëntservicebureau:
Esther Verhoeven, Riny Verstraten, Ellen Ruis