Laverhof in reportage Hart van Nederland: "Groepen waar geen corona heerst moeten de maximale vrijheid kunnen behouden!"

Gepubliceerd op 29 september 2020

Laverhof in reportage Hart van Nederland: "Groepen waar geen corona heerst moeten de maximale vrijheid kunnen behouden!"

Terwijl de cijfers weer oplopen, in Hart van Nederland aandacht voor de gemeente Meierijstad die nog aan het herstellen is van de eerste coronagolf. Iedereen kent wel iemand die getroffen is door corona. De impact was enorm, ook voor de ouderen in verpleeghuizen die geen bezoek meer mochten ontvangen. Laverhof doet er alles aan om dit een tweede keer te voorkomen door specifiek te kijken naar woongroepen waar het heerst. Hier worden maatregelen ingezet om verdere besmetting te voorkomen. Groepen waar het niet heerst moeten de maximale vrijheid kunnen behouden!

Kijk hier de uitzending van Hart van Nederland.

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren