Leerlingen Eijnderic exposeren bij Cunera | De Bongerd

Gepubliceerd op 20 januari 2020

Leerlingen Eijnderic exposeren bij Cunera | De Bongerd

Ook dit jaar is er weer een expositie van leerlingen van de teken- en schilderwerkgroepen van De Eijnderic in de hal van Cunera | De Bongerd. De expositie is vanaf heden tot en met eind maart 2020 te bezichtigen, met uitzondering van 17 tot 25 februari in verband met carnaval.

Enkele cursisten volgen al geruime tijd lessen, maar ook nieuwe cursisten nemen deel aan deze expositie bij Laverhof. Het aanbod is heel divers. De werken kunnen van dit jaar zijn, maar ook van een eerdere jaren. Iedereen heeft eigen werk uitgekozen en daardoor lopen ook de afgebeelde thema’s, materialen en technieken uiteen; van olieverf en acryl tot aquarel en van kinderen en dieren tot landschap en landschapselementen. Bij elk werk hangt een informatiekaartje met nadere gegevens.

Wil jij je laten verrassen? Loop gezellig even binnen. Iedereen is van harte welkom!

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren