Niet alle locaties van Laverhof kunnen (beperkt) open voor bezoek

Gepubliceerd op 20 mei 2020

Op 19 mei maakte minister De Jonge bekend dat de bezoekregeling voor alle verpleeghuizen in Nederland wordt uitgebreid vanaf maandag 25 mei. Dit betekent dat bewoners van verpleeghuizen waar geen coronavirus aanwezig is, dan weer beperkt bezoek mogen ontvangen. Aan dit bezoek zijn nog wel strikte voorwaarden verbonden.

 

Helaas zijn op drie locaties van Laverhof nog bewoners besmet met het coronavirus. Het gaat om locaties Cunera/De Bongerd in Heeswijk en St. Barbara en Mgr. Bekkershuis in Schijndel. Deze verpleeghuizen kunnen helaas hun deuren volgende week nog niet openen. Alleen onze locatie Het Retraitehuis in Uden, is corona-vrij. Hier zal een bezoekregeling opgestart worden. Alle contactpersonen van onze bewoners ontvangen deze week een mail of brief met meer informatie over de verdere gang van zaken.

 

Laverhof begrijpt dat het voor contactpersonen van veel bewoners teleurstellend is hun naaste nog niet te kunnen bezoeken. Overigens gaan de bestaande zwaaimomenten in de speciaal daarvoor ingerichte ruimtes wel gewoon door. We volgen nauwgezet de ontwikkelingen binnen alle locaties. Het is heel belangrijk dat we nieuwe besmettingen bij bewoners en medewerkers voorkomen ook nu de coronamaatregelen van de overheid versoepeld worden. We laten de contactpersonen van de bewoners direct weten wanneer (beperkt) bezoek op de overige locaties wel weer mogelijk is.

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren