Nieuwsbrief corona voor cliënten Ondersteuning Thuis

Gepubliceerd op 17 september 2020

We doen er alles aan om te voorkomen dat onze medewerkers ziek worden. We vragen hen met klem de coronamaatregelen na te leven, zowel op het werk als privé. Dit vragen we ook aan onze cliënten van Ondersteuning Thuis. In onze nieuwsbrief leest u meer over wat u van ons kunt verwachten en wat wij aan u vragen. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Het is belangrijk dat u met (verkoudheids)klachten contact met ons opneemt via telefoonnummer
0413 29 81 80 (Heeswijk) of via telefoonnummer 073 544 32 64(Schijndel). Op dit nummer zijn wij iedere dag, 24 uur,(ook in het weekend), bereikbaar. Laat u vervolgens ook testen.

Vraag bezoek met gezondheidsklachten even niet bij u langste komen. Dit geldt ookvoor bezoek dat terugkomt uit een land met code oranje of rood. Daarnaast is het noodzakelijk dat u en uw huisgenoten op zoveel mogelijk afstand blijven van onze medewerkers. Zo wordt de kans op besmetting voor iedereen kleiner.

.

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren